Sök
Filter

Tjäna pengar till laget!

En försäljning av våra produkter ger er ett smidigt och snabbt sätt att tjäna in de pengar ni behöver till att nå era mål. Ni beställer på vår hemsida och vi garanterar en snabb och fraktfri leverans. När ni fått varorna tar ni betalt och behåller förtjänsten efter att ha betalat fakturan till oss. Vi har inga utlägg som ni skall betala och vi har inga krav på minsta försäljningsvolym. Alla produkter ur vårt sortiment kostar 150kr inkl moms och av detta går hela 50kr direkt i er förenings kassa! Helt enkelt goda marginaler och ett enkelt försäljningsförfarande, allt för att underlätta vägen fram till era försäljningsmål.

 

Är du företagare och vill stödja din förening?

Om ditt företag vill köpa mer än 10 produkter och vill uppnå avdragsgill ingående moms så kan Phoneking Försäljning Sverige AB fakturera ditt företag direkt. Naturligtvis får fortfarande säljande lag/förening/klass 50kr per såld produkt. Ett smartare sätt att sponsra just ditt lag eller din förening/klass jämfört med vanlig sponsring. 

 

Alla paket kostar 150 kr

 

Räkna ut hur mycket ni kan tjäna!

Med hjälp av vår kalkylator räknar ni lätt ut hur mycket ni behöver sälja för att nå era mål. För varje produkt ni säljer går 50kr direkt till föreningens kassa, vilket ger er den bästa förtjänsten per såld produkt som finns på marknaden idag.  Det betyder att ni inte behöver sälja så mycket för att det ska bli en riktigt god förtjänst till laget. 

 

Räkna själv:
personer säljer
produkter var
=
0

Så här fungerar en försäljning i 4 steg.

 

1Bestäm er och planera uppstarten

När ni har kommit fram till att starta upp en försäljning bör ni utse en kontaktperson som måste vara över 18 år. Kontaktpersonen blir Laglampans länk till er och gemensamt tar vi fram det försäljningsupplägg som passar bäst för just din klass eller ditt lag.

 

2Försäljning och beställningar

Vi skickar till er kontaktperson kataloger, beställningslistor och övrigt försäljningsmaterial som vi har kommit överens om. Försäljningsmaterialet, tillsammans med vår hemsida, hjälper er att sälja och förklara produkterna. Sälj till släkt och familj, grannar, vänner, arbetskamrater, skolkamrater och varför inte till företag.

 

3Beställning till Laglampan

Efter att försäljningsperioden har avslutats, normalt 2-4 veckor, lägger var och en i försäljningsgruppen in sina beställningar på Laglampans hemsida. När kontaktperson har godkänt försäljningsgruppens beställningar går ordern till Laglampan.

 

4Leverera och ta betalt

Efter mottagen beställning levererar Laglampan varorna till er kontaktperson inom 2 veckor. Var och en i försäljningsgruppen levererar varorna till sina slutkunder och tar betalt.


Gällande byten, reklamationer och ångerrätt vänligen läs mer här.

 

Top