Sök
Filter

Returer

Om produkten vi har levererat inte passar eller om du bara inte gillar den så är det möjligt att byta oöppnade förpackningar. Vi erbjuder 30 dagars bytesrätt och 14 dagars ångerrätt från det datum du tog emot produkten. Om produkten skulle gå sönder har du 3 års produktgaranti och rätt att få varan ersatt av en ny eller liknande produkt. Laglampan står för fraktkostnader fram och tillbaka. Det vi vill att du gör är att ta kontakt med oss innan byten eller reklamationer utförs. Detta gör du enklast genom att använda nedanstående kontaktformulär. För ångerrätt gäller andra regler, läs mer under ångerrätt nedan.

 

3 års produktgaranti

3 års garanti

Alla våra produkter levereras från Europas ledande distributör av miljövänliga LED-lampor. Vi vill ge er tryggheten att ni säljer bland de bästa produkterna som finns varför vi alltid lämnar 3 års garanti på alla produkter. För att garantin skall vara giltig krävs att varan har utsatts för normal användning och normal hantering. Om du har en produkt som inte motsvarar vad du kan förvänta dig och från vad vi har lovat, förutsatt normal användning, så kontaktar du oss via kontaktformuläret nedan.

 

Reklamation

Laglampan lämnar 3 års garanti på alla produkter. Garantin gäller vid normal användning och normal hantering. Om en vara har gått sönder eller är felaktig kan du reklamera och erhålla en ersättningsprodukt. Kontakta oss via kontakformuläret nedan och ange vilken produkt ärendet gäller, när köpet skedde och en beskrivning av felet på produkten. Efter att vi har mottagit din anmälan skickar vi en ersättningsprodukt inom 1-2 veckor med instruktioner för returförsändelse för den vara du vill byta. 

 

Ångerrätt och Byte

Vid köp från oss har du ångerrätt enligt distanshandelslagen. Lagen medger att du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har erhållit produkten. Enligt lagen så är det den försäljningsgrupp som du har köpt produkten av som hanterar ev. återköp och returer om man ångrar sitt köp. Du skall därför vända dig till den person som du har köpt varan av om du vill ångra ditt köp. Det är försäljningsgruppen som har mottagit full betalning för produkten. Vi erhåller en del av köpeskillingen från den säljande gruppen och därför kan ci inte betala ut hela summan för ert köp.

Önskar du hellre byta till en annan produkt från vårt sortiment så har du bytesrätt inom 30 dagar från leverans. När du vill göra ett byte kontaktar du oss via kontaktformuläret nedan. Observera att både bytesrätt och ångerrätt endast är gällande om produkten har en obruten förpackning.

 

Top